Skip to main content

”At kunne skifte perspektiv er en af hovednøglerne til et godt fællesskab. Det kan samtidig være noget af det sværeste for mange elever, så en af de største glæder som indskolingslærer er, når du kan se og mærke at børnene løfter blikket og forstår, at der er andre end dem selv.”

Søren Werner-Nielsen

Lærer

Søren er uddannet i 2014 med linjefagene, engelsk og dansk med aldersspecialisering rettet mod indskolings- og mellemtrin.

Han har mere end 7 års erfaring og har tidligere været ansat på Nørrebro Lilleskole og Melby Skole, hvor han bl.a. har været dansk- og engelsklærer for 0.-4. klasse. Derudover har han alle år undervist i idræt, matematik, kultur, historie og natur/teknologi på alle trin i indskolingen.

For cirka fire år siden valgte Søren at flytte fra Nørrebro og bosætte sig i Hundested. Et valg han på ingen måde fortryder.

Privat har han sammen med sin kone to børn, som begge går på Skolen Ved Havet.

Søren brænder for naturen og udeliv, og han dyrker ivrigt sin have. Han har store planer om at skabe en ”grøn tråd” og videregive en del af sine erfaringer og sin kærlighed til naturen til de mennesker, som omgiver ham.

Søren har en gennemgående social tilgang, hvor kerneværdierne er tillid, respekt, perspektivskifte og fællesskab. Han lægger stor vægt på relationskompetencerne, og i undervisningen vil han altid guide eleverne i at kommunikere hensigtsmæssigt. Den sociale trivsel vil derfor altid ligge øverst på dagsordenen, da han ser det som fundamentet for at have et sundt læringsmiljø.