SKOLENS BESTYRELSE

Bestyrelsen er den øverste ansvarlige for privatskolen.

En privatskole er i høj grad forældrenes skole. Det betyder, at det er skolens bestyrelse – som oftest består af forældre – der har ansvaret for den overordnede ledelse af skolen og det økonomiske ansvar for skolen. Privatskolens leder har det pædagogiske ansvar og varetager den daglige ledelse og kontakten til hjemmene.

Bestyrelsen på en privatskole har flere vigtige opgaver. Først og fremmest er man som bestyrelsesmedlem en del af privatskolens overordnede ledelse. Konkret har man sammen med de øvrige bestyrelsesmedlemmer det overordnede ansvar for skolens administration og økonomi samt ansættelse og eventuelt afskedigelse af skolens ledere og faste medarbejdere.

Skolen ved Havets bestyrelse er:

• Formand: Henrik Mikkelsen (administrerende direktør, Nordcarrier A/S)
  • Næstformand: Tilde Heding (selvstændig kommunikationsrådgiver, ekstern lektor Copenhagen Business School og Danmarks Journalist- og Mediehøjskole)
  • Flemming Heding Pedersen (salgs- og produktionsdirektør for Dansk Avistryk A/S, Glostrup)
  • Claus Andkjær Heerwagen, mediechef, Halsnæs Mediecenter, sn.dk
  • Angelika Schram-Andersson, faglig leder, Lillebjerg Skole