Skip to main content

"Det vigtigste for mig er at være med til at skabe et trygt miljø for alle børn på Skolen Ved Havet. Alle børn og voksne indgår i et tæt fællesskab, der kan noget helt særligt. Et fællesskab jeg er stolt af, hvor vi sammen kan skabe en tryg og glad hverdag for alle."

Cecillie Guldborg Carlsen

Lærer

Cecillie blev ansat på Skolen ved Havet september 2019, og er derfor et nyt ansigt på skolen. Cecillie har i sit første skoleår undervist i dansk og krea i udskolingen, kulturfag og krea i indskolingen. I april 2020 sender vi Cecillie på barsel. Efter barslen, vender Cecillie tilbage til indskolingen.

Cecillie er uddannet lærer fra N. Zahles lærerseminarium i 2016, med linjefagene dansk, billedkunst og kristendomskundskab. Cecillie har lige siden studiestart følt at hun var landet på den rigtige hylde, og vidst at det var i indskolingen hendes hjerte lå. Alle linjefag er derfor specialiseret mod indskolingen. Cecillie er meget optaget af at skabe stærke relationer med sin undervisning og person.

Cecillie kommer fra en stilling på Christianshavns Skole. Her var hun klasselærer for skolens nye første klasse, og fulgte klassen i tre år. Cecillie underviste i hendes linjefag, og var en fast figur i skolens indskoling.

Cecillie er vokset op i Melby, og er for nylig flyttet til Hundested efter flere år i København. Cecillie har sammen med sin kæreste Christian, haft et stort byggeprojekt, og de er nu endelig flyttet ind i deres nye hus. I dag venter de deres første barn. En lille dreng der melder sin ankomst i juni.