Skip to main content

”Jeg tror på, at man lærer mest i omgivelser, hvor man er tryg ved at stille spørgsmål til det, man undrer sig over, og jeg tror, man lærer bedst ved at undersøge problemet grundigt og praktisk og diskutere det i fælleskab."

Mads Wolter Nielsen

Kandidat i biologi

Mads er uddannet kandidat i biologi fra Københavns Universitet. Han er specialiseret i økosystemer og insekter.

Med uddannelsen følger en bred forståelse af kemi og fysik samt matematik på et udvidet niveau.

Under sin Uddannelse har Mads hele tiden haft stor fokus på formidlingen af viden.

Mads har arbejdet i København Zoo og siddet som frivillig på Statens Naturhistoriske Museum som en del af ”Natureksperterne”

Mads er et sandt udendørsmenneske som elsker at være aktiv udenfor, hvor han i sin fritid både vandrer, overnatter, fisker, jager (kryb og kravl).

Han er et meget åbent menneske som gerne fortæller sin mening om et emne men går til tingene med både seriøsitet og godt humør.

Udover at være meget udendørs så er Mads en entusiastisk brætspiller i sin fritid og elsker sin hobby Warhammer, et indviklet men fantastisk strategi-spil der spilles med selvmalede miniature modeller på et stort spillebord.

Mads har en passion for at videreformidle alle naturens fantastiske aspekter.

Læring for Mads er at se, føle, lugte og smage på noget, undre sig over, hvad det er og så stille en masse spørgsmål. Derfor er Mads’ undervisning præget af praktiske øvelser, om det er at måle rumfang af kasser, finde trekanter i naturen eller grave insekt-fælder ned og senere op igen.