Er du vores nye kollega?

HUMANISTISK PROFIL SØGES

Vi søger en fagligt stærk lærer med begge ben på jorden. Det ene ben skal være solidt plantet inden for det humanistiske område. Det andet ben er det pædagogiske. Vi kan ikke holde balancen, hvis vi ikke står på to ben.

Vi mangler en skøn lærer, der kan dække dansk, krea, fransk og tysk - og som kan føre til eksamen i sprogfagene. Vi ved godt, at vi beskriver noget af en faglig blæksprutte - og måske findes du slet ikke... Men hvis du er interesseret, og kan dække dele af det beskrevne, skal du endelig bare henvende dig. Kabalen kan komme til at gå op på flere måder!

Vi forventer at:
- Du har mod og lyst til at præge og udvikle en lille skole med nogle klare mål.
- Du er god til at reflektere over dit virke som lærer og udviser ansvarlighed for læringsmiljøet.
- Kan arbejde fleksibelt og rummeligt i forhold til elever, forældre, kollegaer og skolen som helhed.

Du kan forvente:
- At have stor indflydelse på dagligdagen både pædagogisk, læringsmæssigt og praktisk.
- En kort vej fra ide til beslutning og udførelse.
- En forældregruppe og omgivende samfund, der bakker skolen op på alle måder.
- En løsningorienteret bestyrelse, der bakker op og lader skolens personale lave skole og fritid.
- En masse forventningsfulde børn og en håndfuld kollegaer, der vil gøre deres bedste for at du får en god dag.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at henvende dig til skoleleder Charlotte H. Kristiansen eller skolens bestyrelsesformand Søren M. Jensen (mobil: 21710754).

Ansøgningsfrist: 25. august. Tiltrædelse: Snarest. Vi holder samtaler løbende...

Ansøgning og CV sendes til skoleleder Charlotte Hertel Kristiansen.

Overvejer du nyt job?

Uopfordrede ansøgninger

Hvis du går og har lyst til at arbejde på en lille skole med store ambitioner og fokus på det enkelte barn, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Så kontakter vi dig, når vi har en åbning.

Ansøgning og CV sendes til skoleleder Charlotte Hertel Kristiansen.