Skip to main content

”En god undervisning er bygget op om elevernes egen nysgerrighed, og undervisningens indhold bør varetage elevernes egne interesser, så vidt det er muligt, samt skabe nye undringer.”

Frederik Marcher Dia Jensen

Lærer

Frederik er ansat på Skolen ved Havet fra august 2019, hvor han primært skal varetage undervisning i naturfag og matematik.

Selvom Frederik er både født og opvokset i Hundested, har han fra 2013-2019 være bosat i Aalborg, hvor han også har gennemført læreruddannelsen på UCN, med en række specialiseringsmoduler som ’Eksperimenterende IT’ og ’Undersøgende arbejde i naturfag’.

I løbet af Frederiks uddannelse har han udviklet sin formidling gennem arbejde på Aalborg Universitarium, samt i Aalborg Zoo hvor han blandt andet har undervist i skoletjenesten.

I begge jobs har han haft mulighed for at undervise børn i naturvidenskab uden for de normale klasserammer; at opleve den læring der sker når emnet bliver gjort nærværende for eleverne, har været en stor inspiration for hans opfattelse af sig selv som underviser.

Frederiks interesser spænder vidt, men hans fritid bliver typisk brugt på at spille musik, volleyball, og rode med computere og anden moderne teknologi.
Frederik nyder, efter 6 år i Aalborg, den friske landluft, mens han vænner sig til et voksent liv med fuldtidsjob, hustru og bil.