Hverdagens traditioner

På Skolen ved Havet begynder vi hver dag med en morgensamling fra 8.00 - 8.20. Her synger vi sammen, og får en fælles introduktion til dagen.
Skolen ved Havets bygninger har huset Lynæs Børnehave i mere end 40 år, og vi har valgt at tage en fin tradition med fra børnehavens tid. Når der er fødselsdag på skolen, samles alle ved flagstangen ude ved skolens indgang, og der synges fødselsdagssang, mens fødselsdagsbarnet hejser flaget.
Vi er ved at få skrevet en Skolen ved Havet-sang, som alle elever kommer til at synge jævnligt for at markere det fællesskab, der udgør en fundamental del af Skolen ved Havets værdigrundlag.

Faglige traditioner

En af Skolen ved Havets faglige traditioner er et tema med drama, teater og musik for hele skolen, der strækker sig over to uger; i skoleåret 2018-10 i uge 14 og 15 2019.
Skolen ved Havets elever deltager også i Skolernes Sangdag og Aktiv Året Rundt.
Skolernes sangdag
Aktiv året rundt
Skolen ved Havets traditioner

Traditioner i forhold til årets gang

På Skolen ved Havet markerer vi selvfølgelig også de højtider, der knytter sig til årets gang.
I ugerne op til jul arbejder hele skolen på tværs og forbereder blandt andet et julemarked. Fredag den 19. december vil der være julemarked, gløgg og æbleskiver for alle. Den sidste skoledag før jul er vi på besøg i Lynæs Kirke, får julefrokost og spiller banko.
Fastelavnsfesten er selvfølgelig også et must, og påske markerer vi med en fælles påskefrokost og en sjov omgang påsketril på vores store udendørsområde, der har de perfekte skrænter til lige netop det 🙂