SKOLEPENGE
Taksterne for forældrebetaling er:
Indskoling (0.-3. klassetrin): 1500 kroner
Mellemtrin (4.-6. klassetrin): 1600 kroner
Udskoling (7.-9. klassetrin): 1700 kroner
VIGTIGT: Halv pris for barn nr. 3 og derover. Det er muligt at forudbetale et helt skoleår mod 10 % rabat på skolepengene. Juli er betalingsfri måned.
OPSKRIVNINGSGEBYR
Ved indskrivning på Skolen ved Havet betales et administrationsgebyr på 500 kroner pr. barn. Dette gebyr refunderes ikke.
Beløbet indbetales på: Reg. 0553 kto. 100626 eller overføres på MobilePay 18125. Husk at skrive barnets fulde navn i kommentarfeltet.
DEPOSITUM
I forbindelse med indskrivningen betales et depositum på 5.000 kroner pr. barn, der tilbagebetales ved endt skolegang.
Hvis man har flere børn på Skolen ved Havet, stiller man 5.000 kroner (pr. barn) i depositum for de to første børn, og 2.500 kroner i depositum for de følgende (pr. barn). Depositum på 2.500 refunderes for det første af familiens børn, der forlader Skolen ved Havet.
Der er tre måneders (+ løbende måned) opsigelse på Skolen ved Havet, og opsigelse skal ske skriftligt til skolens kontor på mail: svh@skolenvedhavet.dk

OPSKRIVNING

SKRIV OP HER
Udfyld formularen online, - så kontakter vi jer efterfølgende for alt det praktiske...