SKOLEPENGE
Taksterne for forældrebetaling er:
Indskoling (0.-3. klassetrin): 1450 kroner
Mellemtrin (4.-6. klassetrin): 1550 kroner
Udskoling (7.-9. klassetrin): 1650 kroner
VIGTIGT: Halv pris for barn nr. 3 og derover. Det er muligt at forudbetale et helt skoleår mod 10 % rabat på skolepengene.
Bemærk venligst at vi indeksregulerer skolepengene første gang pr. nytår 2019/2020. Alle takster sættes op med 50 kroner.
OPSKRIVNINGSGEBYR
Ved indskrivning på Skolen ved Havet betales et administrationsgebyr på 500 kroner pr. barn. Dette gebyr refunderes ikke.
Beløbet indbetales på: Reg. 0553 kto. 100626 eller overføres på MobilePay 18125. Husk at skrive barnets fulde navn i kommentarfeltet.
DEPOSITUM
I forbindelse med indskrivningen betales et depositum på 5.000 kroner pr. barn. Ved endt skolegang refunderes depositum som modregning i de sidste skolepenge.
Hvis man har flere børn på Skolen ved Havet, stiller man 5.000 kroner (pr. barn) i depositum for de to første børn, og 2.500 kroner i depositum for de følgende (pr. barn). Depositum på 2.500 refunderes for det første af familiens børn, der forlader Skolen ved Havet.
Der er tre måneders (+ løbende måned) opsigelse på Skolen ved Havet, og opsigelse skal ske skriftligt til skolens kontor på mail: svh@skolenvedhavet.dk

OPSKRIVNING

SKRIV OP HER
Udfyld formularen online, - så kontakter vi jer efterfølgende for alt det praktiske...