Lejrskoler

Vi ønsker gode, lærerige ture for skolens elever, hvor turenes kompleksitet stiger med elevernes alder. På Skolen ved Havet tager vi derfor på en lokal/regional tur med indskolingen, en national tur med mellemtrinnet, og en international tur i udskolingen.
Vi ønsker, at turene først og fremmest handler meget om læring - og mindre om shopping - og vi ønsker fælles, gode oplevelser for vores elever. Derfor har vi valgt at sætte loft over de lommepenge, eleverne må få med hjemmefra.
Lejrskolerne finansieres med en 50/50 fordeling mellem skole og forældre.
Udskoling/international tur: Forældrebetaling: 1500,-. Skolen betaler 1500,-. Lommepengeloft 100,-/døgn.
Mellemtrin/national tur: Forældrebetaling: 750,-. Skolen 750,-. Lommepengeloft mellemtrin: 50,-/døgn
Indskoling/lokal-regional tur: Forældrebetaling 250,- Skolen: 250,- Lommepengeloft indskoling: 25,-/døgn. På alle klassetrin opkræves der 75,-/døgn for kost. Kost og lommepenge er rent forældrebetalte.