Lyngbakken

Hverdagen på Skolen ved Havet foregår i skolens bygning på Lyngbakken 16 i Lynæs. Her er der indrettet store undervisningszoner, som kan benyttes på mange måder, alt efter behov. Hver zone har egne toiletter, og skolen har god handicapadgang og -toilet. Skolen har et stort, dejligt udendørsomåde, der indbyder til masser af tid og liv udendørs - blandt andet på den overdækkede terrasse.
Lyngbakken ligger centralt i dejlige Lynæs - få minutters gang fra havn, fjord, skov og strand. De naturskønne omgivelser er en integreret del af livet på Skolen ved Havet.

Ombygning

I første halvdel af skoleåret 2019-20 bygger Skolen ved Havet ud, og vi har derfor genhuset de ældste elever - 67H og 89H - i den tidligere Vibehus Børnehave, Vibehusvej 1.
På Lyngbakken vil store dele af legepladsen bliver hegnet af i byggeperioden, men indendørs vil alle tre undervisningszoner fungere som normalt. Legepladsen ned mod fjorden vil være i brug i hele perioden.
Med lidt ekstra planlægning, hensyn til hinanden og nogle gode medarbejdere, der friske pendler mellem de to destinationer skal vi nok få det bedste ud af situationen, indtil vi igen kan samles på én matrikel - i vores fælles, nye skole!