"En lille skole giver nærvær, sammenhold og fællesskabsfølelse. En lille skole er med til at skabe hele mennesker, hvor der gives plads til den enkelte elevs udvikling af personlige potentialer. Det er derfor også vigtigt og nødvendigt, at den enkelte elev bliver set og hørt og får lov til at være den, hun/han er i et respektfuldt miljø. Jeg mener, at man skal behandle elever forskelligt for at behandle dem ens - dette giver dem de bedste muligheder og forudsætninger for at spire og blomstre. Desuden mener jeg, at glæde og trivsel går hånd i hånd med høj faglighed og personlig læring. Alt dette mener jeg, at jeg som lærer kan være med til at give børnene med på vejen i livet. Derfor har jeg valgt Skolen ved Havet."

Anne Roos

Lærer

Anne er oprindeligt uddannet børnehavepædagog, og har i denne funktion primært arbejdet som børnehaveklasseleder på Tisvilde Skole (nu Sankt Helene Skole). I 2011 blev Anne uddannet meritlærer med linjefag i fransk og tysk, og i 2016 tog Anne desuden et “kompetenceløft”/linjefag i håndværk og design – samme år også maskinkursus på UCC.

Anne kommer til Skolen ved Havet lige fra en stilling på Helsinge Realskole.

Anne er blandt kolleger og elever kendt for at berige sine omgivelser med sin ambitiøse faglighed og dejlige væsen.

Privat bor Anne i Tisvilde og har tre døtre, hvoraf den yngste er hjemmeboende. De to ældste  bor og studerer i København. Anne tilbringer mange feriedage på Ærø, hvor hun og døtrene har en gammel skurvogn stående, som de selv har sat i stand.
Anne interesserer sig for smykkefremstilling og mange andre kreative aktiviteter i sin fritid. Derudover brænder Anne for økologi, og laver mad med omtanke og kærlighed. Livet i Tisvilde inkluderer også to hunde og lange gåture ved strand og i skov.